Tapas

Barbecueën zonder uren in de keuken te hoeven staan? Met PLUS traiteur worden al je wensen vervuld. In het assortiment vind je namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue, zelfs de afwas neemt PLUS traiteur mee. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd in een groot deel van de Kempische grensstreek. Er kan al vanaf 5 personen besteld worden of bij besteding vanaf € 50,- en vandaag vóór 12.00 uur besteld is overmorgen in huis! Het assortiment is samengesteld uit diverse pakketten. Ook aan de kinderen wordt gedacht met het PLUS traiteur kindermenu. Voor de mensen die niet kunnen kiezen of waarbij de pakketten niet volstaan, hebben we een menukaart gemaakt waarmee u de bestaande pakketten kunt aanvullen of compleet naar eigen wens een pakket kunt samenstellen. Dus ben je op zoek naar een heerlijke barbecue waarbij alles compleet verzorgd is? Bestel dan nu en PLUS traiteur zal zorgen voor een fantastische barbecue ervaring.

Geniet van onze heerlijke BBQ-pakketten

Al onze barbecue menu's zijn inclusief

BBQ en gevulde gasflessen
Sauzen en salades
Gereedschap, bestek, servetten en servies
Stokbrood en smeersels

Gratis bezorgd op locatie

Vóór 12 uur besteld,
overmorgen in huis

Wij regelen een complete bbq, zelfs de afwas doen we!

Drank assortiment PLUS

Bestel ook je overige boodschappen

Om je BBQ feest compleet te maken bestaat er uiteraard de mogelijkheid om ook de drank (eventueel gekoeld*) en andere benodigdheden bij uw Plus te bestellen. Mocht u achteraf onaangebroken frisdrank en/of bier willen retourneren dan is dit ook mogelijk*.  Klik hieronder en bestel bij Plus.nl!

*Indien u uw drank gekoeld geleverd wil hebben en/of onaangebroken artikelen willen retourneren dan dit graag vermelden bij de opmerkingen op de bestelsite van Plus.nl

Maak je BBQ compleet »