Veelgestelde vragen

Bestellen, reserveren en wijzigen

Een minimale bestelling is voor 5 personen of een ordergrootte van € 50.00.

Je kunt vandaag nog bestellen voor overmorgen. Dus op maandag voor woensdag, dinsdag voor donderdag etc.

Uiteraard is dit mogelijk; Houd er wel rekening mee dat het dan drukker is dus graag tijdig bestellen.

Je kunt tot 00.00 uur nog een wijziging doorgeven op de bestelling van overmorgen. Mocht het zijn dat je de dag voorafgaand van uw bestelling nog iets wilt wijzigen adviseren wij om even te bellen.

Je kunt tot 00.00 uur nog een wijziging doorgeven op de bestelling van overmorgen. Mocht het zijn dat je de dag voorafgaand van uw bestelling nog iets wilt wijzigen adviseren wij om even te bellen.

Dan adviseren wij om geen pakket te bestellen maar losse componenten op de menukaart.

Dit is zeker mogelijk; geeft u dit even aan bij de opmerkingen

Antwoord: Als u een complete barbecue in losse componenten wilt bestellen kunt u rekenen met de volgende hoeveelheden: vlees/vis; 4-5 stuks p.p. (kinderen 3 stuks), sauzen (mix); 75 gram p.p., rauwkost (mix); 125 gram p.p., fruitsalade; 100 gram p.p., traiteursalades aardappel/pasta; 150 gram p.p., smeersels (mix); 10 gram p.p., stokbrood (mix); ¼ stokbrood p.p..

Bezorging

Ons bezorggebied is de gemeente Lommel (B), Gemeente Bergeijk (Luyksgestel, Weebosch, Bergeijk, Riethoven en Westerhoven) en Gemeente Eersel (Duizel, Vessem, Wintelre, Knegsel, Steensel en Eersel).

Uiteraard is dit mogelijk; graag onder vermelding van staanplaats dan wel verblijf.

Dit kan aangegeven worden wanneer de bestelling gedaan wordt. In principe kan dit op alle dagen en tijden tussen 8.00 en 20.00 uur.

Dit kan aangegeven worden wanneer de bestelling gedaan wordt. In principe kan dit op alle dagen en tijden tussen 8.00 en 20.00 uur.

Wij berekenen geen bezorgkosten voor het bezorgen van de barbecuebestelling. Wanneer er ook drank (en/of andere boodschappen) bijbesteld wordt dan zijn er geen bezorgkosten verschuldigd.

Betaling

Onze bezorger heeft een mobiele betaalautomaat bij zich.

Ja, vermelde prijzen zijn inclusief B.T.W.

Menu’s

De pakketten worden op schaal aangeleverd, de sauzen en rauwkosten/salades leveren we aan in saladebowls. De losse artikelen van de menukaart leveren we aan zoals vermeld op de kaart.

De satésaus is niet voorverwarmd; de stokbroden zijn vers afgebakken.

Onze producten worden dagvers gemaakt. Wij adviseren om producten zolang mogelijk gekoeld te houden. Wanneer de koelketen niet doorbroken wordt dan kun je onze artikelen gegarandeerd nog 2 dagen na aflevering gebruiken. Mocht het zijn dat de artikelen wel uit de koelkast gehaald worden dan adviseren wij om deze dezelfde dag nog te consumeren.

Schoonmaak

Overig

Dit kan zeker; wij adviseren dan om losse artikelen van de menukaart te bestellen.

Bij aflevering ontvang je een mobiel telefoonnummer; dit nummer is altijd bereikbaar.

Wij doen dit niet zelf maar hebben daar een partner voor. Indien gewenst kunnen wij dit via dit bedrijf voor je regelen.

  1. Sluit de koppeling van de BBQ aan op de gasfles
  2. Druk de zwarteknop van de BBQ in en draai deze naar de ‘kleine vlam’
  3. Druk eenmaal op de rode knop om de bbq te ontsteken
  4. Controleer of de BBQ aan is en houd de knop 20 seconden ingedrukt
  5. Herhaal stap 2 t/m 4 totdat alle branders aan staan
  6. De BBQ is direct klaar voor gebruik

Mocht de BBQ niet met de rode knop aan gaan dan kunnen de branders ook met een lucifer of aansteker aangestoken worden. Hiervoor dienen eerst de roosters verwijderd te worden en kan stap 3 overgeslagen worden