Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Bij PLUS traiteur heb je verschillende hapjespannen. Een snackpan gevuld met diverse hapjes. U hoeft zelf niet urenlang in de keuken te staan, maar door de stekker in het stopcontact te steken, kunt u uw gasten een heerlijke snack aanbieden! Ideaal voor een verjaardagsfeestje, maar ook heel praktisch tijdens een zwoele zomeravond in uw eigen tuin. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment en kies de hapjespan die bij u past. Uiteraard mogen er ook meerdere hapjespannen worden besteld, op maat gemaakt voor uw feestje!

Geniet van onze heerlijke hapjespannen

Hoe werkt de hapjespan?

De hapjespan is een pan die aangesloten wordt op netstroom om de inhoud op te warmen. U steekt simpelweg de stekker in het stopcontact en de inhoud van de pan wordt opgewarmd.

PLUS Traiteur hapjespan met stekker

Voor deze hapjespannen wordt borg gevraagd, maar u kunt er ook voor kiezen om de pan te houden. Het bedrag dat aan borg moet worden betaald, is ook de verkoopprijs van de hapjespan.

PLUS Traiteur hapjespan met deksel

Borg hapjespan

De borg van de hapjespan is slechts € 25,-. Voor dit bedrag mag u de hapjespan ook kopen en thuis houden. 

Opwarmen Hapjespan

De hapjespan is erg eenvoudig in gebruik. Je pakt de aluminium schaal en verwijdert de plastic deksel. Doe een klein kopje water in de pan en plaats dan de aluminium schaal in de pan en steek de stekker in het stopcontact. Laat de pan met hapjes ongeveer 25 minuten opwarmen (met deksel op de pan) op stand 2. Hierna kan de deksel van de pan en zijn de hapjes warm. Een keer omscheppen voorkomt aanbakken.

Uitneembare aluminiumschaal

De inhoud van de hapjespan wordt in de aluminiumschaal in de hapjespan meegeleverd. Deze aluminiumschaal is uitneembaar, waardoor de inhoud perfect in de koelkast kan worden bewaard.
Er kunnen zelfs meerdere aluminiumschalen op elkaar worden geplaatst! Alle hapjes die wij leveren zijn tot 4 dagen in de koelkast te bewaren.

Heb je een losse aluminiumschaal met inhoud besteld?
Deze kan ook in de oven worden opgewarmd! Haal de plastic deksel van de schaal af en plaats de aluminiumschaal in een voorverwarmde oven. Ongeveer 15 tot 20 minuten op 180 graden is voldoende.

Vóór 12 uur besteld, overmorgen in je favoriete supermarkt

Bestel ook je overige boodschappen

Om je bestelling compleet te maken bestaat er uiteraard de mogelijkheid om ook de drank (eventueel gekoeld*) en andere benodigdheden bij uw PLUS te bestellen. Mocht u achteraf onaangebroken frisdrank en/of bier willen retourneren dan is dit ook mogelijk*.  Klik hieronder en bestel bij plus.nl!

*Indien u uw drank gekoeld geleverd wil hebben en/of onaangebroken artikelen willen retourneren dan dit graag vermelden bij de opmerkingen op de bestelsite van plus.nl

Maak je bestelling compleet